Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ideas Publipan Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Franciza Publipan - Publicitate pe pungi de paine
12000 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Franciza prezinta un concept inovator de afacere, ce consta in a profita de pungile de hartie, folosite la vanzarea painii in conditii igienice si ecologice, transformandu-le in suporturi publicitare.

Pungile vor avea imprimate anunturi publicitare si informative, publicitate cu eficienta 100%, fiind repartizate in mana, zilnic, la mii de persoane.

Noutatea este evidenta, din moment ce nu exista un suport publicitar similar si care sa fie asa de bine primit atat de public cat si de clienti, si sa nu uitam de castigul economic al Francizatilor.

Demonstratia este deja facuta de pungile de hartie, Publipan, care se folosesc azi in peste 20 tari ale lumii.

Experienta ne-a demonstrat ca magazinele de paine sunt incantate sa primeasca gratuit pungile de hartie, economisind costurile pentru ambalajele folosite anterior, pungile noastre ajungand sa fie chiar cerute de consumatori.

Strategia consta si in protejarea mediului inconjurator, cu pungile de hartie ecologice si biodegradabile ce vor inlocui pungile de plastic, in intampinarea Normativelor Europene.

Punga Publipan pentru paine este reciclabila si indeplineste Normele Europene pentru protejarea mediului inconjurator.

Franciza Publipan ofera licenta in exlusivitate pentru fiecare zona de distributie (idee patentata) si pune la dispozitia francizatilor sai un know-how, training si sfaturi comerciale pe parcurs, materiale necesare activitatii de vanzare, software de gestiune si baza de date, marketing national si acces la reteaua comerciala internationala cu sinergiile sale comerciale.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura